Színes otthon stílusosan! – online tanfolyam

Kápráztasd el a vendégeidet profin megalkotott lakásbelsővel!

 • Hogyan használd profi módon a színeket, hogy stílusos legyen az otthonod?
 • Nehezen találod az otthonod színvilágát?
 • Kíváncsi vagy, hogy a lakberendezők hogyan használják a színeket, hogy egy otthon egységes, harmonikus legyen?
 • Érdekel, hogy hogyan teremthetsz bizonyos hangulatokat, érzéseket a lakásodban?

Nem titok…

… hogy a színek a legmeghatározóbb elemei a lakberendezésnek, és a feng shui módszertanának is. Hihetetlen hatásokat érhetünk el a színek tudatos használatával.

Te mit alkotnál?

Épp úgy hozhatsz létre egységet, békét, harmóniát, vagy éppen szenvedést, feszültséget, nyugtalanságot is, ha nem megfelelően használod a színeket egy enteriőr kialakításakor.

Te spórold meg!

Nem véletlenül használja a pszichológia sem a színterápiát, egy – egy probléma felszámolásához.

Keltsük életre a kreatív énedet!

Van, aki olyan szerencsés, hogy zsigerből érzi, érti a színek harmonikus használatának mibenlétét.

Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés. Van, akinek tanulnia kell. Én sem a mázlisták táborát erősítettem, számomra is a tanulás volt opció. Sőt, az áttörést számomra nem is a lakberendezői képzés hozta el, hanem az, amikor elkezdtem klasszikus festészetet tanulni.

Én vagyok az élő példa, hogy lehet ízlést fejleszteni, lehet tanulni, finom hangolni a stílusérzéket.

Ez a kurzus hiánypótló a feng shui tematikus kurzusok sorában.

Miért?

Sokszor merül fel kérdésként egy-egy szín kiválasztásakor, hogy melyik elemhez tartozik. Könnyű összekeverni a Föld és a Fém elemhez tartozó színeket. Nehezen meghatározható egy barnás árnyalat láttán, hogy melyik irányba tendál inkább az adott szín. Márpedig, ha harmóniát, békét akarunk teremteni, ezek elengedhetetlenül fontos kérdések. Sok ilyen bizonytalanság van a színek tekintetében. Jobb ebben tisztán látni.

Tanfolyami tematika, azaz miről fogunk tanulni?

 • Színelméleti alapok
 • A színkör használata
 • Színkontrasztok
 • Hideg-meleg színek, telítettség
 • A jin-jang koncepció a lakásban
 • A kínai öt elem tanának modellje a lakberendezésben
 • A színek hatása a lélekre
 • Színpreferenciák okai
 • Térnövelő, csökkentő praktikák
 • Színek használata a hangulatteremtéshez
 • Színek, minták, textúrák keverése stílusosan
 • Moodboard jelentősége
 • Színek mennyisége a lakásban
 • Hogyan fess házilag – gyakorlati tippek

Hol, hogyan, és mikor kell tanulni, a kurzuson részt venni?

A tanfolyam az online zajlik egy zárt, jelszóval védett felületen.

Nem kell meghatározott időpontban a gép előtt ülnöd, az online tanulás nagy előnye, hogy bármikor feldolgozhatod a saját időbeosztásod szerint a leckéket, nem sürget semmi.

Ha elakadsz a leckéknél van mód kérdezésre, én fogok válaszolni, vagy éppen együtt gondolkodni veled.

A tanfolyam anyaga örök időkre a tiéd marad, hiszen megvásároltad, így bármikor visszatérhetsz, ha új projektbe kezdesz, nem kell újra pénzt költened.

Az online tanulás a legköltséghatékonyabb képzési forma. Nincs útiköltség, nem kell szabadságot kivenned a munkahelyeden, nem kell bébiszittert fogadnod a pici mellé, nincs konfliktus, hogy már megint elmész otthonról. 😉 

Mire leszel képes a kurzus elvégzése után, mit fogsz elsajátítani a kurzuson?

Képes leszel...

…úgy használni a színeket, hogy az érzelmeidet pozitív irányba befolyásold. Ennek mellékhatásaként például jobb döntéseket fogsz hozni.

Megérted...

a kulcsfontosságú színelméletet és a színelmélethez tartozó szókincset, a színkör használatának praxisát, hogy gyönyörű, összefüggő színsémákat hozz létre.
Ezáltal képes leszel megalkotni különböző hangulatú szobabelsőket, sőt a színek megfelelő használatával a tér nagyítására és kicsinyítésére is.

El fogom árulni...

… a megoldási kulcsot, hogy milyen színt érdemes használni konyhában, étkezőben, hogy az étvágyad csökkenjen. Ennek mellékhatásaként akár megszabadulhatsz pár kilótól is.

Profi módon..

..fogsz anyagokat, mintákat és színeket keverni, ezzel kifogástalan enteriőröket létrehozni, ami még a feng shui szabályoknak is maximálisan megfelel.

Rengeteg gyakorlati példát fogsz látni, ami segíti majd az elmélyülést és a megértést.

Kinek való a kurzus?

 • Ez a kurzus nagyszerű választás bárkinek, aki szeretne többet megtudni arról, hogy hogyan hozhat létre gyönyörű élettereket, szobabelsőket, enteriőröket úgy, mint egy profi.
 • Ez a tanfolyam annak szól, aki meg akarja tanulni a színek hatékony használatát a lakberendezésben, térrendezésben, a feng shui alkalmazása során.
 • Ha szeretne egy adott hangulatot vagy hatást teremteni a térben a színek segítségével, vagy megtalálni a megfelelő színeket egy adott helyiséghez.
 • Azoknak szól ez a kurzus, akik újak a feng shui vagy a lakberendezés területén és fejlesztenék színek helyes használatának metodikáját.

Tarts velelm!

Skultéty Andrea vagyok. Lakberndező, FengShui tréner, és mentor. Több mint 1500 tanítvánnyal, és klienssel a hátam mögött. 17 éve foglalkozom Feng Shuival. 15 éve vagyok képzett tanácsadó. Több cikket olvashattál tőlem az IDEÁL az EZOTÉR Magazinban, írtam a Kiskegyed, a BORS, és a MAXIMA hasábjain.

A tökéletes otthonra való törekvés nem ördögtől való. A pandémia ideje alatt megtanulhattuk, hogy mennyire fontos a környezet. Ennek harmonikus kialakításának fő motívuma a színek, az anyagok, amik hatást gyakorolnak a lelkünkre, testünkre, szellemünkre. Ennek összehangolását tanuljuk meg ezen a kurzuson. Itt az ideje, hogy ezt amatőrként is profi módon tudd megcsinálni! 

FONTOS DÁTUMOK:

Ez az ár, csak 24 órán át érhető el!

29.995,- Ft helyett, csak